Utforska Sydafrika

Vi är här för att hjälpa dig att utveckla ditt företag.

Öppna upp din potential – Gå med kostnadsfritt och bli listad i dag!

Ge dig ut på en resa genom Sydafrika med Utforska Sydafrika, den ultimata reseplattformen!

Vi är dedikerade till att koppla ihop företag som ditt med ivriga resenärer som aktivt söker oförglömliga upplevelser, från imponerande safariturer till fängslande kulturresor i Sydafrika.

Genom att gå med i Utforska Sydafrika får du tillgång till en stor kundkrets som gärna utforskar de olika underverk som Sydafrika har att erbjuda. Vår plattform har ett intuitivt sökverktyg som gör det möjligt för resenärer att enkelt upptäcka och boka de perfekta äventyren från företag i hela Sydafrika. Börja utforska tillsammans med Utforska Sydafrika och visa upp era fantastiska erbjudanden för äventyrslystna själar som vill göra en resa för livet.

Kunderna kan enkelt boka boende och aktiviteter direkt från din annons på vår plattform på tre olika sätt:

Fast pris och bokningsbara produkter

Kunderna kan snabbt och enkelt boka och reservera direkt på webbplatsen.

förfrågan om en personlig offert

Kunden kan skicka en offertförfrågan till dig.

Reslustlista

Kunderna kan lägga till din produkt i sin reslustlista och skicka den till flera resebyråer som kan ge dem pris på hela resan.

Anslut idag och visa upp din...

Boende

… hotell, pensionat eller annat. Maximera dina bokningar idag!

Vingård

… utsökt vingård och bli en del av ett blomstrande nätverk för vinturism.

Golfbana

… magnifika greener och gör din bana framgångsrik!

Aktiviteter

… spännande upplevelser och äventyr.

Safari

… extraordinära naturupplevelser och maximera din exponering redan idag!

Restaurang

… kulinarisk excellens till en hungrig publik och öka din restaurangs synlighet.

Gratis

Ladda upp dina produkter

Upplev hur enkelt det är att ladda upp dina produkter och erbjudanden på vår plattform – fasta priser, priser per offert eller bokningsbara produkter. Utforska Sydafrika har ett smidigt och användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att visa upp boenden, aktiviteter med mera.

Sälj mer

Tjäna genom resebyråer

Kunderna har möjlighet att lägga till din produkt till en reslustlista och skicka den till flera resebyråer, som sedan skräddarsyr en omfattande reseoffert för att garantera en personlig och oförglömlig upplevelse. Genom att delta i denna process har du möjlighet att tjäna pengar när resebyråerna bokar hos dig.

Resebyrå

Sätt fart på din kreativitet som resebyrå!

Utforska Sydafrika erbjuder en skattkammare av reslustlistor från kunder som inspirerar till skräddarsydda, oförglömliga resor. Skicka skräddarsydda offerter till kunderna och se till att deras drömsemester blir verklighet. Gå med i vår plattform idag och ta till dig konsten att skapa personliga reseupplevelser och överträffa dina kunders förväntningar med Utforska Sydafrika.

Anslut för att få ett konstant flöde av offertförfrågningar från förväntansfulla resenärer.

Gratis

Ladda upp resepaket

Bokningsbara resepaket – Upplev hur enkelt det är att ladda upp dina resor och erbjudanden på vår plattform. Utforska Sydafrika har ett smidigt och användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att visa upp dina paket.

Skicka offerter

Skräddarsydda, oförglömliga semestrar

Skicka enkelt offerter till dina kunder från din sida på Utforska Sydafrika. Vår plattform förenklar processen så att du kan svara snabbt och professionellt på förfrågningar. Imponera på dina kunder med korrekta och personliga offerter, vilket ger en smidig bokningsupplevelse.

Reslustlista

Offerera en reslustlista

Med Utforska Sydafrika kan kunderna skapa personliga reslustlistor som kan skickas till flera resebyråer. Du kan sedan skapa en omfattande reseoffert som garanterar en skräddarsydd och oförglömlig upplevelse.

Kommunicera

Meddelandesystem

Förbättra din kommunikation med kunderna med hjälp av Utforska Sydafrikas meddelandesystem. Få en smidig kontakt med dina kunder och ge dem en direkt kanal för att ställa frågor och begära förtydliganden om beställningar. Öka kundnöjdheten genom att erbjuda snabb och personlig support.

Mer synlig

Egen företagssida

Maximera ditt företags synlighet med Utforska Sydafrika! Visa upp ditt företag med en fängslande företagsbeskrivning och logotyp. Dina produkter och erbjudanden kommer att vara lätta att hitta på din dedikerade sida på Utforska Sydafrika, vilket ger maximal exponering för potentiella kunder. Om kunderna kan lämna recensioner och betygsätta dina tjänster och erbjudanden kan du bygga upp förtroende och trovärdighet.

Några viktiga anledningar till varför du bör överväga att ansluta dig till vår plattform

 1. Ökad synlighet: Som företag på Utforska Sydafrika kommer dina produkter att visas upp för en större publik, vilket maximerar din synlighet och exponering av ditt varumärke. Vårt användarvänliga gränssnitt ser till att potentiella kunder lätt kan hitta och utforska ditt utbud.
 2. Målgrupp: Utforska Sydafrika är skräddarsytt för kunder som aktivt söker efter resmöjligheter i Sydafrika. Genom att ansluta dig till vår plattform får du direkt tillgång till en mycket målinriktad målgrupp av privatpersoner och företag som söker boende, aktiviteter och mycket mer. Kom i kontakt med äkta köpare som är genuint intresserade av dina erbjudanden.
 3. Strömlinjeformad affärsverksamhet: Utforska Sydafrika effektiviserar köp- och försäljningsprocessen, vilket gör den effektivare och bekvämare för både företag och kunder. Vår plattform erbjuder en rad verktyg och funktioner för att underlätta smidiga transaktioner, orderhanteringssystem och kundsupport.
 4. Konkurrensfördel: Genom att gå med i Utforska Sydafrika positionerar du dig som ett pålitligt företag inom den sydafrikanska resebranschen. Vår plattforms rykte för kvalitet och tillförlitlighet garanterar att kunderna kan lita på sina beställningar. Detta rykte hjälper dig att sticka ut från konkurrenterna och få en konkurrensfördel på marknaden.
 5. Tillväxtmöjligheter: Eftersom Utforska Sydafrika fortsätter att expandera kan du växa tillsammans med oss. Vi är fast beslutna att stödja våra företags framgång genom att erbjuda kampanjmöjligheter, analyser för att spåra resultat och kontinuerliga förbättringar av plattformen för att förbättra den övergripande köp- och försäljningsupplevelsen.

Pris

START

R 0 /år
 • Kommission: 20 %.
 • Produkter: 1
 • Meddelandesystem
 • Offertsystem
 • Förfrågan om offerter för produkter

Bas

R 13900 /år
 • Commission: 12%
 • Produkter: 8
 • Meddelandesystem
 • Offertsystem
 • Prisförfrågan produkter

Premium

R 18490 /år
 • Kommissionen: 7 %.
 • Produkter: Unlimited
 • Meddelandesystem
 • Offertsystem
 • Prisförfrågan produkter
Early Bird Erbjudande

https://utforskasydafrika.se/sv//company/

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Det är gratis att gå med

Utnyttja vårt riskfria erbjudande att bli ett företag på Utforska Sydafrika idag - prova det gratis och öppna upp oändliga möjligheter för ditt företag!