Coastline Events

Coastline Events
Coastline Events

Coastline Events


bianca@coastlineevents.co.za

Kapstaden är en av Sydafrikas mest historiskt viktiga städer. Det var här i moderstaden där de första europeiska kolonisterna anlände till Sydafrika – vilket också markerade början på den sydafrikanska slavhandeln. Det var hem för kanske världens mest kända politiska fånge-Nelson Mandela-som hölls på den lilla Robben Island i Table Bay.

Boendet är 5 stjärnigt och resan inkluderar det mesta som transfer, daglig frukost, lunch, middag och aktiviteter. Upplev en underbar vintur, en spektakulär utsikt över “Moderstaden” Kapstaden och åk på en oförglömlig Big 5 safari.

Följ med på en unik 5-stjärnig resa som badar i lyx. Boka din fyrboll nu och börja packa dina väskor för ett unikt äventyr som du bara upplever en gång i livet. Minst 8 personer för att boka denna resa. 
  • Mångfald av natur  • Golf på några av de bästa golfbanorna i Västra Kapprovinsen med den bästa utsikten över havet.  • Möta The Big 5 på en safari  • Stadstur av Kapstaden  • Avkoppling i de bästa 5★ anläggningarna som finns att erbjuda


Frukost, vissa luncher och middag ingår

Dryck ingår tyvärr inte

Resplan

Dagordning och vissa mindre förändringar kan ske beroende på tillgänglighet och säsong.

Dag
0
lämnar Sverige

Lämna ett kallt Sverige på kvällen och vakna upp i

Sydafrika

Vi rekommenderar att boka ett nattflyg till Sydafrika så att du anländer på morgonen för att få ut det mesta av din resa. Sydafrika och Sverige ligger i samma tidszon så oroa dig inte för jetlag.

Dag
0
check-in Kapstaden

Dags att vakna, anländer till Kapstaden Internationella flygplats, där en transport väntar på att ta dig till det vackra 5-stjärniga Cellars-Hoenort i Kapstaden.

Koppla av och njut av hotellets vackra trädgårdar, pooler, gym, spa, tennis och gräsmattor. Lunch och middag serveras på hotellet. Det exceptionella köket The Cellars-Hohenort drivs av Relais & Châteaux Grand kock Peter Tempelhoff. Varje omsorgsfullt utformad maträtt matchas med de finaste Cape vinerna.

Lev som en kändis på detta

hotell

The Cellars-hoenort Hotell & Spa

Kapstaden – Hotellet ligger inom nio tunnland frodiga trädgårdar och inkluderar ett spa och frisörsalong, två pooler, tennisbana, gym och boutique. Förvänta dig en mängd tjänster, såsom gratis WIFI och minibar, transfer och en concierge-reception. Paketet innehåller ett delat standard deluxe-rum.


Dag 1 – Check-in Kapstaden

Boende – The Cellars-Hoenort Hotell & Spa 5★

Inkluderar – Lunch, middag, flygplatstransfer

Dag
1
golf eller spa i Kapstaden

Westlake golfklubb, golfresa till kapstaden

Westlake golfbana​

Cape Town – Westlake Golf Course i Lakeside, Kapstaden ligger mot de ametistiska sluttningarna av Silvermine-bergen. Den 18-hål långa parkbanegolfbanan är designad av sina egna medlemmar och hanteras och underhålls noggrant dagligen. En driving range med ett kort uppvärmningsområde på inte mer än 160m. Det finns två chipping / putting greener omgiven av en bunker för att träna på ditt korta spel.​

Efter ditt magiska spel golf en fin middag på ditt hotell.


Dag 2 – Golf eller spa i Kapstaden

Golf eller spa – Westlake golfbana eller The Cellars-hoenort

Boende – The Cellars-hoenort Hotell & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på Cellars-hoenort

Dag
2
Utforska Kapstaden

Travel to Cape Town in South Africa

Lär känna Kapstaden

Kapstaden är en hamnstad på Sydafrikas sydvästra kust, på en halvö under det imponerande Taffelberget. En långsamt roterande linbana klättrar upp till bergets platta topp, från vilken det finns en fantastisk utsikt över staden, den livliga hamnen och båtarna som går till Robben Island. På Robben Island ligger det beryktade fängelset som en gång rymde Nelson Mandela, som nu är ett levande museum.

Magisk middag i solnedgång i V&A waterfront.


Dag 3 – Utforska Kapstaden

Tur i Kapstaden – 8 Hours
 Full Day Vehicle & Driver/Guide,Taffelbergets linbana, Stadspromenad / Robben Island utflykt – Victoria & Alfred Waterfront (shopping), Kapstaden Heart Museum – Kirstenbosch botaniska trädgård

Boende – The Cellars-hoenort Hotell & Spa 5★

Includerar – Frukost på Cellar Hohenort, middag i V&A Waterfront.

Dag
3
Resa till Aquila Game Reserve


Föregående

Nästa

Safari

En sydafrikansk upplevelse som du inte glömmer.

När du börjar undersöka en afrikansk safari, kommer termen “Big 5” ofta upp. “Big 5” refererar till afrikanskt lejon, leopard, rhino, elefant och Cape buffalo. Detta paket inkluderar en dag med Safari och lunch. Lämnar Hrmanus tidigt på morgonen, i hopp om att se de stora fem. Återvänder till hotellet på kvällen med underbara minnen från den sydafrikanska naturen.

Marine Hotell & Spa

Detta

hotell tittar ut över havet

Hermanus – The Marine hotell erbjuder en mängd faciliteter för att kunna erbjuda en så bekväm vistelse som möjligt – uppvärmd hotellpool, den marina tidvattenpoolen, överdådiga Carchele Spa och lyxbutik.

Rummen och sviterna har underbar utsikt och erbjuder lyxigt boende på sitt bästa. Paketet innehåller ett delat standard deluxe rum.


Dag 4 – Safari

Aktivitet – Safari

Boende – Marine Hotell & Spa 5★ – sen incheckning

Inkluderar – Middag på Marine Hotell, transport till Aquila och Hermanus

 

Dag
4
Golf eller Spa i Hermanus

Hermanus golflkubb, golf i Sydafrika

Underbar golfbana vid havet i Hermanus

Hermanus golfklubb – Golfbanan är en spektakulär 27 hålsbana och ligger runt ett återställt våtmarksområde, vilket ger en vacker fynbos och ett rikligt fågelliv. Hermanus Golfklubb är en fantastisk upplevelse för golfare på alla nivåer och den natursköna och välskötta banan kommer att skapa ett speciellt golfminne.

Känner Ni inte för golf så kan ni ta en dag på Hotellets fina Spa.


Dag 5 – Golf eller Spa i Hermanus

Golf eller Spa – Hermanus golfklubb eller dagspa på Marine Hotell

Boende – Marine Hotell & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på Marine Hotell

Dag
5
Valar och vin

Wine farm with an restaurant in Hermanus, South Africa

Lär känna Hermanus

Hemel en Aarde Valley Hermanus ståtar med några av världens mest otroliga viner. Verkligen en magisk upplevelse, denna tur är smakfullt utformad för att ta hand om dig.


Dag 6 – Hermanustur

Aktivitet – Valskådning och vinprovning

Boende – Marine Hotell & Spa 5★

Inclusive – Frukost ochmiddag på The Marine Hotel & Spa

 

Dag
6
Alla goda saker kommer till ett slut

Dag 7 – Alla goda saker kommer till ett slut

Packa dina väskor inför transporten till Kapstadens internationella flygplats (CPT) för att ta flyget tillbaka till Sverige.

 

Inkluderar – Frukost, transport till flygplatsen

Vi

att boka nattflyg hem till Sverige.

Visar alla 1 resultat