fbpx
Safari i Sydafrika

Restips – på egen hand i Sydafrika

Ett underbart sätt att upptäcka Sydafrika är på egen hand. Hoppa in i hyrbilen och bege Er ut på en otrolig resa som ni sent kommer glömma.

Norra Sydafrika – Limpopo och Kruger nationalpark

Resan börjar med att köra norr ut från flygplatsen i Johannesburg till Limpopo. Den mångfaldiga geografin, med höga platåer och lågland, berg och floder, ger området en fantastisk och mångfaldig livsmiljö: från vidsträckta slättar till tropiska plantager, inhemska skogar.

Du kommer att träffa människor i deras hem, långt borta från turistiska ”kulturbyar. Du kommer att besöka några av landets heta platser för fågelskådning, en av världens största kanjon och den mäktiga Kruger nationalpark: det mest ikoniska av alla naturreservat i Afrika.

Efter 6 härliga dagar med vilda djur, kultur och underbara naturupplevelser så är det dags att köra tillbaka till Johannesburg och flyga till Port Elizabeth.

Garden Rout – Port Elizabeth till Kapstaden

Nu är det dags att på egen hand köra den populära och omtalade Garden Rout vägen utmed Sydafrikas sydkust. Här kommer Ni få uppleva exceptionella naturupplevelser, god mat och goda viner och ovanligt djurliv. Du kommer att utforska både välkända destinationer och dolda ädelstenar. Allt boende utmed Garden Rout är 3-4-stjärnigt och valt för sina unika platser såväl som komfort.

Efter 9 dagar utmed Sydafrikas sydakust så avslutas resan i Kapstaden. Det är dags att lämna tillbaka hyrbilen och checka inpå flygplatsen i Kapstaden.

Resplan

I dessa resor ingår aktiviteter, boende, hjälp med bokningar av restauranger och valfria aktiviteter, måltider enligt program, vägbeskrivning och information om valfria aktiviteter

Missa inte nästa spännande träningsresa till Sydafrika.

Lämna Era kontaktuppgifter så hör vi av oss när vi har nya datum och/eller träningsresor.

Träningsresor