fbpx

Löparresa med giraffer och panorama tur i Sydafrika

2020

6 Nätter

21,000R

Löpträning bland giraffer, zebror och antiloper.

Denna plats är perfekt för träning på hög höjd – 1300 meter över havet. Bra klimat och beläget på en 1000 hektar naturskyddad plats som skapar den perfekta miljön för ett fokuserat träningsläger som är borta från stadens liv och rörelse. Det finns en mängd olika turer att utforska.

Genom att integrera HPC i det nuvarande erbjudandet av boende, mat, och all typ av löpträning i naturen, har Ni nu en nyckelfärdig lösning för att få ut det mesta möjliga av träningen. HPC är fullt utrustad med Sidea och Technogym-utrustning.

Upplev ikoniska destinationer Blyde River Canyon, Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes och God’s Window.

 

Upplägg

Dag 1

Från Johannesburgs flygplats, där Ni blir upplockade, är det en bilfärd runt 2 timmar norrut tills ni anländer till tältlägret där första natten kommer att tillbringas – en natt i det vilda. Ni välkomnas med en härlig picknick i gräset.

Eftermiddagen ägnas åt att lära känna varandra i en
spännande höghöjdsbana. Innan solen går ner hämtas ni av terrängbilar för att titta efter vilda djur som giraffer, zebror och antiloper. Väl tillbaka på campen väntar en typisk Sydafrikansk Braai som på svenska är en grillad middag.

Dagen avslutas med att ni bäddar ner er i en säng i safaritälten för avnjuta en natt i det vilda.

Dag 2

Det är soluppgång, dags att vakna för att bege Er ut på en härlig morgonlöptur i naturen bland de vilda djuren. Löprundan avslutas på det 4 stjärniga hotellet där ni kommer att tillbringa de resterande 3 nätterna. På hotellet väntar en god hotellfrukost som erbjuder det mesta man kan tänka sig.

Förmiddagen ägnas på det fina och nybyggda gymmet fram till att lunch serveras. Efter lunch blir det lite egentid som brukar vara populärt att tillbringa vid poolen. Senare på efter-
middagen, när temperaturen har sjunkit lite, är det dags för en Trail run / intervall träning / back träning eller vad Er grupp vill träna. På kvällen sätts grillarna återigen igång och vi blir serverade en härlig braai.

Dag 3

Dagen börjar med en lite tuffare löpträning i naturen
innan vi återigen avnjuter hotellfrukosten. Förmiddagen ägnas åt egen tid. Hotellet erbjuder golf , tennis, mountainbike och safari på hästrygg. Eller så kan man också bara ta det lungt vid poolen.
(Kostnad tillkommer på vissa aktiviteter)

Efter lunch bär det av till gymmet igen för att stärka upp kroppen med ett tufft gympass kombinerat med ett löppass.

En “Mongolian stir fry” serveras till middag i “Pool lapa”
restaurangen.

Dag 4

Dagen börjar med den traditionella morgonlöpturen med efterföljande hotellfrukost. Därefter väntar en avslappnade Yogaklass. Efter en god lunch är det dags för gruppens
tournament, golf /tennis / löpning, som avslutas med en härlig
avslutningsmiddag.

Dag 5 – 7

Vi beger oss iväg på otrolig Panorama tur till den lilla staden Graskop. På vägen utforskas det ikoniska destinationer som Blyde River Canyon, Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes och God’s Window.

Under dessa dagar ägnar vi oss åt vandringar och trailruns.

Dag 7 avslutas på Johannesburgs flygplats.

 

Erbjuder intimt och spännande djurliv, prisbelönta måltider och en chans att återansluta sig med naturen i en av Afrikas världsberömda, orörda vildmarksreservat.

Denna add-on resa beger sig till den centrala delen av det privata naturreservatet Timbavati som gränsar till Kruger nationalpark. 1993 togs stängslarna mellan Timbavati och Kruger bort för att möjliggöra migration av vilda djur och detta orörda vildmarksområde blev känt som Greater Kruger National Park.

Ägarna till lägrets vision är att skapa ett sant afrikanskt äventyr vad gäller boende och upplevelse. De vill att lägret ska smälta in i miljön och som ett resultat är hela lägret byggt av naturliga material i
traditionell afrikansk stil.

Kruger National Park är en av Sydafrikas största turistattraktion. Det är hem till Big Five såväl som 336 trädsorter, 34 amfibier, 114 reptiler, 49 fisk-, 507 fågel- och 147 däggdjursarter har Kruger National Park blivit Sydafrikas ultimata safaridestination.

Mer information

Datum

2020

Nätter

Platser

,

Guide

, ,

Priset inkluderar

Aktiviteter, Boende, Frukost dagligen, Lunch enligt programmet, Middag dagligen, Transport

Ej inkluderat

Dryck, Eventuella ytterligare måltider och drycker, Flyg, Personliga utgifter och dricks, Reseförsäkring, Valfria vaktiviteter

Boka

21,000R

Rensa datumen

Reseplanerare

Slow Travel Africa

Our aim is to make your trip the memory of a lifetime by going beyond the typical tourist attractions to explore deeper and further. Meet people to understand their history and culture, taste the local food and explore nature in an immersive yet non-invasive way. Your holiday will also leave a positive impact on the people and places that you visit through our focus on responsible tourism and giving back.
012 348 3301 / 076 481 7965

Paketresor till Sydafrika

Missa inte nästa spännande träningsresa till Sydafrika.

Lämna Era kontaktuppgifter så hör vi av oss när vi har nya datum och/eller träningsresor.

Träningsresor