fbpx

Golf, safari och vinprovning – Kapstaden, George och Plettenberg Bay

10 Dag(ar)

Fr. 73,500R

Garden Route innehåller en av de vackraste sträckorna av den Sydafrikanska kusten. Bergsmassiven slutar vid strandlinjen, stränder och vikar poppar upp lite över allt och färgglada vilda blommor glädjer ögat. Den underbara staden George, känd som “Gateway to Garden Route”, pryder en kustplatå i ett frodig område av frodigt grönområde vid foten av Outeniqua-bergen. Din semester här kommer att vara vacker och omfatta alla underbara sorter av natur.

Golf på det grönaste av greenen och en atmosfär av avlsappning som du vilar över din resa till Fancourt och Sydafrika. Du kommer att uppleva lyx, sydafrika och natur från dess bästa sida.

Frukost och middag ingår

Några luncher ingår. Dryck ingår tyvärr inte.

Resplan

Dagordning och vissa mindre förändringar kan ske beroende på tillgänglighet och säsong.

Dag 0
Lämnar Sverige

Lämna ett kallt Sverige på kvällen och vakna upp i Sydafrika

Vi rekommenderar att boka ett nattflyg till Sydafrika så att du anländer på morgonen för att få ut det mesta av din resa. Sydafrika och Sverige ligger i samma tidszon så oroa dig inte för jetlag.

Dag 0
Koppla av i Kapstaden

Dags att vakna, anländer till Kapstaden Internationella flygplats, där en transport väntar på att ta dig till det vackra 5-stjärniga Cellars-Hoenort i Kapstaden.

Koppla av och njut av hotellets vackra trädgårdar, pooler, gym, spa, tennis och gräsmattor. Lunch och middag serveras på hotellet. Det exceptionella köket The Cellars-Hohenort drivs av Relais & Châteaux Grand kock Peter Tempelhoff. Varje omsorgsfullt utformad maträtt matchas med de finaste Cape vinerna.

Se till att få lite sömn för Kapstaden väntar på dig dag 2.

Lev som en kändis på detta hotell

The Cellars-hoenort Hotell & Spa

Kapstaden – Hotellet ligger inom nio tunnland frodiga trädgårdar och inkluderar ett spa och frisörsalong, två pooler, tennisbana, gym och boutique. Förvänta dig en mängd tjänster, såsom gratis WIFI och minibar, transfer och en concierge-reception. Paketet innehåller ett delat standard deluxe-rum.

Day 1 – Avslappning i Kapstaden

Boende – The Cellars-Hoenort Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Middag på Cellar Hohenort

Dag 1
Golf eller spa i "mother city" Kapstaden
Westlake golfklubb, golfresa till kapstaden

Westlake golfbana​

Cape Town – Westlake Golf Course i Lakeside, Kapstaden ligger mot de ametistiska sluttningarna av Silvermine-bergen. Den 18-hål långa parkbanegolfbanan är designad av sina egna medlemmar och hanteras och underhålls noggrant dagligen. En driving range med ett kort uppvärmningsområde på inte mer än 160m. Det finns två chipping / putting greener omgiven av en bunker för att träna på ditt korta spel.​

Efter ditt magiska spel golf en fin middag på ditt hotell.

Dag 2 – Golf eller Spai Kapstaden

Aktivitet – Westlake golfbana eller Spa på Cellars-hoenort.

Boende – The Cellars-hoenort Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middagpå Cellar Hohenort.

Dag 2
Stadstur i Kapstaden eller i Kapprovincens vinområden

Stadstur i Kapstaden

Kapstaden är en hamnstad på Sydafrikas sydvästra kust, på en halvö under det imponerande Taffelberget. Långsamt roterande linbanor klättrar upp till bergets platta topp, från vilken det finns en fantastisk utsikt över staden, den upptagna hamnen och båtarna som går till Robben Island, den beryktade fängelset som en gång rymde Nelson Mandela, som nu är ett levande museum.

Vintur i Kapprovincen

Utforska Cape Winelands. Vinprovning är ett helt charmigt sätt att utforska Kapstaden. När
man sitter mitt bland några av de vackraste landskapen på jorden, gammal arkitektur och god
mat blir det en av Kapstads mest älskade aktiviteter för både besökare och lokalbefolkningen.

Magisk middag i solnedgången i vid V & A Waterfront.

Dag 3 – Tur i Kapstaden

Stadstur Kapstaden – 8 timmar, ful dag fordon och chaufför / guide, Taffelbergets linbana, Stadspromenad / Robben Island utflykt – Victoria & Alfred Waterfront (shopping), Kapstaden Heart Museum – Kirstenbosch botaniska trädgård

Vintur i Kapprovinsen – 8 timmar, full dag fordon och chaufför / guide, vinprovning på Lanzerac vingård, vinprovning på Murati vingård, Lunch på Murati vingård, vinprovning på Meerlust vingård, Scenisk resa tillbaka via Franschhoek.

Boende – The Cellars-hoenort Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Frukost på Cellar Hohenort, middag i V&A Waterfront.

Dag 3
Resa till George och FANCOURT HOTELl & SPA

Njut av boende längs Garden route

En kort 30 minuters flygning till George från Kapstaden. Incheckning på Fancourt, Sydafrikas främsta hotellanläggning. Dag för fritid!

Fancourt Hotel & Spa

George – Fancourt, Sydafrikas lyxiga hotell och golf anläggning som ligger i hjärtat av Garden Route, 7 km från George flygplats. Hotellet ligger i ett underbar 613 hektar stort och frodigt landskap med de majestätiska Outeniqua bergen som en perfekt bakgrund. Fancourt Hotel har 115 rum. Aktiviteter på hotellet inkluderar Spa med ett uppvärmt romerskt bad, gym, bio, uppvärmd inomhuspool och utomhuspool. Utomhusentusiaster kan njuta av tennis, spring / vandringsleder, fågelskådning och fiske. En mängd restauranger finns på anläggningen för din njutning.

DAG 4 – Resa till George och FANCOURT HOTELl & SPA

Aktivitet – Koppla av och njut av hotellets vackra omgivningar, pooler, gym, spa, tennis och utomhusvandringar.

Boende – Fancourt Hotell & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på Fancourt Hotell & Spa

Dag 4
Golf i världsklass eller avkopplande spa

Golf på Fancourt golfbana

Fancourt förkroppsligar en perfekt fusion av avslappnad och världsklass golf. Med deras tre  golfbanor rankade bland “Golf Digests” 20 bästa banor i landet, har de ett stolt arv av golf i högsta kvalitet. The Links, en privatägd klubb, är för närvarande nr 1 i Sydafrika (Golf Digest Rankings 2018) och rankades 38: e i världen 2018 av Golf Digest USA. Montagu och Outeniqua golfbanor rankas båda i topp 15 i Sydafrika.

Fancourts golfbanor designades av ett dynamiskt team som lets av Gary Player och ägaren, Dr. Hasso Plattner. Nyligen framröstad bland världens 10 bästa golfanäggningar på CNNGo har Fancourt kompletterat sina golfbanor med egen golfakademi, träningsanläggningar och alla moderna bekvämligheter som gör att golfare kan fördjupa sig i den femstjärniga Fancourt-upplevelsen.

SPA på Fancourt

Fancourt är hem till sin egen oas av sensorisk salighet – ett prisbelönt spa utformat för att ge gästerna en djupt avkopplande upplevelse. Dess utbud av holistiska hud- och kroppsbehandlingar kompletteras med kostnadsfria faciliteter som inkluderar ett romersk bad, jacuzzi, bastu, ångrum och tepidarium. Spat på Fancourt omnämdes också till det “bästa hotell spat i Sydafrika” vid den årliga Les Nouvelles Esthetiques Spa Awards i 2018.

Inspirerad av harmoni av de fyra elementen; luft, vatten, eld och jord. Hotell Spat på Fancourt drivs effektivt av ett erfaret team som stämmer överens med deras kunders behov. Infunderad med en uppskattning för naturens ekologiska rytmer, omfattar varje behandlingspaket en aspekt av var och en av elementen för att ge en helhetsupplevelse. Fancourt spa erbjuder en miljö för lugn, välbefinnande och föryngring från sin coola atmosfär till sin lugnande miljö.

Dag 5 – Golf i världsklass eller avslappnande dag på spa

Aktivitet – Golf eller spa

Boende – Fancourt Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på Fancourt Hotel & Spa

Dag 5
BOTLIERSKOP SAFARI
Föregående
Nästa

Safari

En sydafrikansk upplevelse som du inte glömmer.

Denna älskvärda familjeägda och privatägda viltreservat är malariafri och hem till fyra av Big 5 (lejon, elefant, buffel och noshörning) samt en mängd antilop, inklusive sällsynta svarta impala, zebra, giraff, gnagare, flodhäst och mer.

Dag 6 – BOTLIERSKOP SAFARI

Aktivitet – Safari, lätt lunch inkluderad

Boende – Fancourt Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på Fancourt Hotel & Spa

Dag 6
Resa till Plett och Plettenberg Hotell

boende vid havet

Plettenberg Hotell

Under din vistelse på hotellet kan du se fram emot två fina pooler med havsutsikt, Fresh Wellness Spa och direkt anslutning till stränder. Njut av komforten i rummen, som många kommer med en fantastisk bukt och/eller havsutsikt.

DAG 7 – Resa till Plett och Plettenberg

Aktivitet – Koppla av och njut av hotellets vackra omgivningar, pooler, gym och spa.

Boende – Plettenberg Hotell ★

Inkluderar – Scenisk resa tillPlettenberg Bay, middag på Plettenberg Hotell

Dag 7
GOLF ELLER SPA

Njut av en omgång golf på Goose Valley golfbana eller en välförtjänad spabehandling…

Goose Valley golfbana ligger i orörda omgivningar, bara 4 km från Plettenberg Bay, som gränsar till Keurbooms lagun.

Denna magnifika golfbana erbjuder en fantastisk Gary Player utformad 72 par, 18-håls signatur golfbana i hjärtat av Garden Route.

Golfare kommer att uppleva enastående utsikt över Keurbooms lagun, Indiska oceanen, de spektakulära Tsitsikamma bergen och den berömda halvön i Robberg. Skönheten i de naturliga fynbos, inhemska träd och ett överflöd av djur och fågelliv lägger till en särskild dimension för din golfupplevelse.

 

DAG 8 – GOLF ELLER SPA

Aktivitet – Golf eller Spa

Boende – Plettenberg Hotell ★

Inkluderar – Frukost och middaga på Plettenberg Hotell

Dag 8
Spara det bästa till sist - elefanter i sydafrika
Safari in South Africa

Njut av en underbar och fulländad sydafrikansk dag med otroliga elefanter.

Knysna Elephant Park (est 1994) var den första anläggningen i Sydafrika att ta hand om och sköta föräldralösa afrikanska elefanter. Under de senaste tjugo åren har parken vårdats och höjt mer än fyrtio elefanter. Dessa djur innefattar flyttade djur, föräldralösa kalvar, elefanter räddade från slaktar och ex-circusdjur. Vissa har blivit en del av bosatt besättning, andra har flyttat till andra reserver och anläggningar i västra och östra capen, beroende på deras personligheter, band med andra djur och välfärdsbehov.

DAG 9 – Knysna elefantpark

Aktivitet – Elefantsafari, lätt lunch är inkluderad

Boende – Plettenberg Hotell ★

Inklusive – Frukost och middag på Plettenberg Hotell

Dag 9
Alla goda saker kommer till ett slut

Dag 10 – Alla goda saker kommer till ett slut

Packa väskorna för transporten till  George flygplats för att ta flyget hem.

Inkluderar – Frukost, transport till George flygplats

Vi att boka nattflyg hem till Sverige.

Mer information

Dag(ar)

10

Villkor

Platser

, ,

Boka

Fr. 73,500R

Please note that all bookings, quotes and enquires are subject to availability of the Hotel and Golf Course. We require five working days to respond regarding the availability.

 

Reseplanerare

Coastline Events

Managed and Hosted by Coastline Events & Travel in partnership with Utforska Sydafrika, bringing you first class accommodation partners, fine dining food and service and the best of the best golf courses in the most magical country of South Africa. With travel experiences stretched from beautiful blue oceans and sunniest beaches to the warm fair ways of the Coast. We look forward to welcoming you here, where you will feel like you are home, but just a whole lot warmer.
+27 82 075 7477

Paketresor till Sydafrika

Fr. 73,500R

Missa inte nästa spännande träningsresa till Sydafrika.

Lämna Era kontaktuppgifter så hör vi av oss när vi har nya datum och/eller träningsresor.

Träningsresor