fbpx

Golf, safari och vinprovning – Arabella & Hermanus

7 Dag(ar)

Fr. 47,565R

Hermanus, världens främsta landsbaserade valskådningsdestination, är en blomstrande semesterort som erbjuder boende och semesterfirare alla moderna bekvämligheter, men ändå behåller sin fiskerlands bys charm. Den populära semesterorten Hermanus, belägen mellan berg och hav, har fått världsomspännande erkännande som världens främsta landbaserade valskådningsdestination. Detta har resulterat i att den tidigare fiskebyen visade en enorm tillväxt de senaste åren.

Frukost och middag ingår

Några luncher är inkluderade. Dryck ingår tyvärr inte.

Resplan

Dagordning och vissa mindre förändringar kan ske beroende på tillgänglighet och säsong.

Dag 0
lämnar Sverige

Lämna ett kallt Sverige på kvällen och vakna upp i Sydafrika

Vi rekommenderar att boka ett nattflyg till Sydafrika så att du anländer på morgonen för att få ut det mesta av din resa. Sydafrika och Sverige ligger i samma tidszon så oroa dig inte för jetlag.

Dag 0
Avslappning

Ankomst till Arabella Hotell & Spa

Ett spännande äventyr väntar på Arabella Hotel & Spa. Beläget i hjärtat av Kogelbergs biosfär, nära Hermanus världsberömda valskådningsdestinationer, inbjuder hotellet dig att utforska en distinkt kombination av lyx och bekvämlighet. Modernt boende med ett brett utbud av femstjärniga bekvämligheter.

Utsökta restauranger på området, ett prisbelönt spa, ett fullt utrustat gym, flera pooler med mera. Dessutom är golfbanan rankad topp 10 i Sydafrika. Det fantastiska läget i Hermanus ligger bara en timme bort från Kapstaden och nära ett brett urval av utomhusaktiviteter.

Njut av lyxen att bo golfbanan!

The Arabella Hotell & Spa

Hermanus – En port till de livfulla vingårdarna i vindalen Hemel en Aarde, Arabella Hotell and Spa i Hermanus har utsikt över en av de bästa golfbanorna i Sydafrika, liksom ett sällsynt, skyddat naturreservat.

autograph-hotels.marriott.com/hotel/arabella-hotel-spa/

Dag 1 – Avslappning

Boende – The Arabella Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Middag och Bed & Breakfast på the Arabella Hotell & Spa, Transport från Cape Town International

Dag 1
GOLF eller SPA

Arabella golfbana

På Arabella golfklubb finns en av de högsta rankade golfbanorna i Sydafrika, med orört gräs, svåra bunkrar och utmanande vattenhinder. Designad av Peter Matkovich, har golfbanan njutits av kändisar som Samuel L. Jackson och professionella golfare som Ernie Els och Gary Player.

Den fantastiska 18-håls, Par 72 Championship-golfbanan har konsekvent rankats i topp 10 golfbanor i Sydafrika. Det 8: e hålet har beskrivits som en av de vackraste par 5 i Sydafrika och 18: e hålet rankades som ett av de finaste sluthålen i landet.

Golfklubben erbjuder en fullt utrustad proffsbutik, uppvärmningsområde, putting and chipping green och golfklubb bar, samt säkra lokaler och duschar, golfbilar och golfkliniker och coaching av deras Pro.

Golfbanan är öppen från 07:00 till solnedgång varje dag på sommaren och från 8:00 till solnedgång på vintern. En officiell handikapp är inte nödvändig för att spela på golfbanan, men en förståelse för etikett, golfregler och spelkrav krävs

 

Dag 2 – Golf eller Spa

Aktivitet – Njut av en golfrunda på Arabella golfbana eller koppla av i deras fantastiska spa.

Boende – The Arabella Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Middag och Bed & Breakfast på Arabella Hotel & Spa

Dag 2
Safari på AQUILA GAME RESERVE
Föregående
Nästa

Safari

En sydafrikansk upplevelse som du inte glömmer.

Uppkallad efter den utrotninghotade svarta eller verreauxörnen (Aquila verreauxii) började Aquilas berättelse 1999 då ägaren Searl Derman önskan att dela sin passion för det vilda djurlivet med Kapstaden, satte han igång att leta efter den perfekta platsen för att åter introducera Big 5 till Västra Kapprovincen. Han hade turen att komma över ett naturreservat som senare skulle bli Aquila Private Game Reserve.

Beläget i den historiska staden Touws River, i en dal mellan Langeberg och Outeniqua-bergen i Karoo, har 10.000 hektar konservancy utvecklats från de tidiga dagarna av att vara bosatt till olika antiloparter för att bli hemma hos Big 5 – elefant, lejon, buffel, noshörning och leopard – liksom en betydande mängd andra vilda djur som strövar fritt på reservatet.

Aquila har som mål att skydda och bevara Afrikas alltmer hotade djurliv och är fullt engagerade i social upplösning, skapande av arbetstillfällen, kompetensutveckling och olika hållbara empowermentprogram. Att skapa den idealiska, hållbara balansen mellan naturskydd och bemyndigandet av Touws flods lokala samfund är kärnan i hur Aquila fungerar.

Dag 3 – Safari

Aktivitet – Safari, lunch inkluderad

Boende – The Arabella Hotel & Spa 5★

Inkluderat – Middag och Bed & Breakfast på Arabella Hotell & Spa

 
Dag 3
Reser till Hermanus

En kort 30 minuters bilresa från Arabella till Hermanus. Incheckning på The Marine som erbjuder en fantastisk utsikt över havet vilket kommer att hålla dig fängslad under din vistelse.

Marine Hotell & Spa

Detta hotell erbjuder en magisk utsikt över havet.

Hermanus – The Marine hotell erbjuder en mängd faciliteter för att kunna erbjuda en så bekväm vistelse som möjligt – uppvärmd hotellpool, den marina tidvattenpoolen, överdådiga Carchele Spa och lyxbutik.

Rummen och sviterna har underbar utsikt och erbjuder lyxigt boende på sitt bästa. Paketet innehåller ett delat standard deluxe rum.

Dag 4 – Reser till HERMANUS

Aktivitet – Dag för avslappning och shopping

Boende – Marine Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på The Marine Hotell & Spa, Transport till Hermanus

 
Dag 4
GOLF ELLER SPA I HERMANUS
Hermanus golflkubb, golf i Sydafrika

Underbar golfbana vid havet

Hermanus golfbana -På den södra kusten i Sydafrika ligger, 120km väster om Kapstaden, den pittoreska kust- och fiskestaden Hermanus. Hermanus är hem för valar som årligen återvänder till sina vatten vid kalvning. Staden erbjuder även en imponerande golfbana. Sydafrikas golfarkitekt, Peter Matkovich, fick nyligen chansen att spela en viktig roll för att uppgradera golfbanan med 18 hål till hela 27 imponerande hål.

De nya nio har hjälpt golfbanan att tillhandahålla moderna men klassiskt designade hål som utmanar proffsen men samtidigt erbjuda oöverträffad belöning till amatören. Greenerna är av högsta standard och fairways kommer att ha ditt hjärta fladdrande.

Golfbanan utmanar inte bara dig, du blir även belönad, hål efter hål, med panoramautsikt över det mousserande havet. Du kan även ha chansen att se säsongsvalarnas stänk under din runda golf.

Under valensäsongen och helgdagar ökar Hermanus befolkning 5 gånger. Trots den radikala ökningen av fötter på fairways har klubben byggt upp ett gott rykte för att ha imponerande året runt standarder.

Om du inte känner för golf kan du spendera en dag på hotellets underbara spa.

Dag 5 – Golf eller Spa i Hermanus

Aktivitet -Hermanus golfbana eller en dag i spat på Marine Hotel

Boende – Marine Hotell & Spa 5★

Inkluderar -Frukost och middag på Marine Hotell & Spa

Dag 5
Spektakulära valar och goda viner
Wine farm with an restaurant in Hermanus, South Africa

Valskådning

En spännande tvåtimmars resa för att upptäcka Walkerbays underbara vilda djur, fantastiska kust och kända valar. Beroende på förhållanden och senaste observationer kan man utforska kusten De Plaat eller sandstränderna i Hawston, på jakt efter valar – Southern Right Whales. På vägen till valskyddsområdet möter vi regelbundet två olika valarter som bor i dessa vatten, Humpback och Brydes valar. Varje resa är unik, vilket gör upplevelsen ännu mer spännande. När man lämnar hamnen vet man aldrig exakt vilken typ av valar som väntar på oss ute till sjöss den aktuella dagen. Medan du njuter av din valskådning serverar vi dig en lättare lunch och kalla drycker.


Vinprovning

Hermanus vindal ligger längs R320, det berömda vinområdet går genom dalar som omfattas av flerfärgade vingårdar. Hemel en Aarde dalen är ditt bästa alternativ om du vill göra vinprovningar i Hermanus. Här finns 17 vingårdar som kommer att glädja din smak med sina prisbelönta viner!

Dag 6 – Valskådning och vinprovning

Aktivitet – Valskådning och vinprovning, transport och en lättare lunch ingår.

Boende – Marine Hotell & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på Marine Hotell & Spa

 
Dag 6
Alla goda saker kommer till ett slut

Dag 7 – Alla goda saker kommer till ett slut

Packa dina väskor inför transporten till Kapstadens internationella flygplats (CPT) för att ta flyget tillbaka till Sverige.

 

Inkluderar – Frukost, transport till flygplatsen

Vi att boka nattflyg hem till Sverige.

Mer information

Villkor

Platser

,

Dag(ar)

7

Boka

Fr. 47,565R

Please note that all bookings, quotes and enquires are subject to availability of the Hotel and Golf Course. We require five working days to respond regarding the availability.

 

Reseplanerare

Coastline Events

Managed and Hosted by Coastline Events & Travel in partnership with Utforska Sydafrika, bringing you first class accommodation partners, fine dining food and service and the best of the best golf courses in the most magical country of South Africa. With travel experiences stretched from beautiful blue oceans and sunniest beaches to the warm fair ways of the Coast. We look forward to welcoming you here, where you will feel like you are home, but just a whole lot warmer.
+27 82 075 7477

Paketresor till Sydafrika

Fr. 47,565R

Missa inte nästa spännande träningsresa till Sydafrika.

Lämna Era kontaktuppgifter så hör vi av oss när vi har nya datum och/eller träningsresor.

Träningsresor