fbpx

Golf, Safari & Spa – George västra kapprovinsen Sydafrika

7 Dag(ar)

Fr. 40,320R

Garden Route innehåller en av de vackraste sträckorna av den Sydafrikanska kusten. Bergsmassiven slutar vid strandlinjen, stränder och vikar poppar upp lite över allt och färgglada vilda blommor glädjer ögat. Den underbara staden George, känd som “Gateway to Garden Route”, pryder en kustplatå i ett frodig område av frodigt grönområde vid foten av Outeniqua-bergen. Din semester här kommer att vara vacker och omfatta alla underbara sorter av natur.

Golf på det grönaste av greenen och en atmosfär av avlsappning som du vilar över din resa till Fancourt och Sydafrika. Du kommer att uppleva lyx, sydafrika och natur från dess bästa sida.

Frukost och middag ingår

Några luncher ingår. Dryck ingår tyvärr inte.

Resplan

Dagordning och vissa mindre förändringar kan ske beroende på tillgänglighet och säsong.

Dag 0
Lämnar Sverige

Lämna ett kallt Sverige på kvällen och vakna upp i soliga Sydafrika

Vi rekommenderar att boka ett nattflyg till Sydafrika så att du anländer på morgonen för att få ut det mesta av din resa. Sydafrika och Sverige ligger i samma tidszon så oroa dig inte för jetlag.

Day 0
Anländer till FANCOURT HOTELL & SPA

Njut av 5 stjärnigt boende längs med Garden route

Fancourt Hotell & Spa

George – Fancourt, Sydafrikas lyxiga hotell och golf anläggning som ligger i hjärtat av Garden Route, 7 km från George flygplats. Hotellet ligger i ett underbar 613 hektar stort och frodigt landskap med de majestätiska Outeniqua bergen som en perfekt bakgrund. Fancourt Hotel har 115 rum. Aktiviteter på hotellet inkluderar Spa med ett uppvärmt romerskt bad, gym, bio, uppvärmd inomhuspool och utomhuspool. Utomhusentusiaster kan njuta av tennis, spring / vandringsleder, fågelskådning och fiske. En mängd restauranger finns på anläggningen för din njutning.

DAG 1 – Anländer till Fancourt Hotell & spa

Aktivitet – Koppla av och njut av hotellets vackra omgivningar, pooler, gym, spa, tennis och utomhusvandringar.

Boende – Fancourt Hotell & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på Fancourt Hotell & Spa

Dag 1
Golf i världsklass eller avkopplande spa

Golf på Fancourt golfbana

Fancourt förkroppsligar en perfekt fusion av avslappnad och världsklass golf. Med deras tre  golfbanor rankade bland “Golf Digests” 20 bästa banor i landet, har de ett stolt arv av golf i högsta kvalitet. The Links, en privatägd klubb, är för närvarande nr 1 i Sydafrika (Golf Digest Rankings 2018) och rankades 38: e i världen 2018 av Golf Digest USA. Montagu och Outeniqua golfbanor rankas båda i topp 15 i Sydafrika.

Fancourts golfbanor designades av ett dynamiskt team som lets av Gary Player och ägaren, Dr. Hasso Plattner. Nyligen framröstad bland världens 10 bästa golfanäggningar på CNNGo har Fancourt kompletterat sina golfbanor med egen golfakademi, träningsanläggningar och alla moderna bekvämligheter som gör att golfare kan fördjupa sig i den femstjärniga Fancourt-upplevelsen.

SPA på Fancourt

Fancourt är hem till sin egen oas av sensorisk salighet – ett prisbelönt spa utformat för att ge gästerna en djupt avkopplande upplevelse. Dess utbud av holistiska hud- och kroppsbehandlingar kompletteras med kostnadsfria faciliteter som inkluderar ett romersk bad, jacuzzi, bastu, ångrum och tepidarium. Spat på Fancourt omnämdes också till det “bästa hotell spat i Sydafrika” vid den årliga Les Nouvelles Esthetiques Spa Awards i 2018.

Inspirerad av harmoni av de fyra elementen; luft, vatten, eld och jord. Hotell Spat på Fancourt drivs effektivt av ett erfaret team som stämmer överens med deras kunders behov. Infunderad med en uppskattning för naturens ekologiska rytmer, omfattar varje behandlingspaket en aspekt av var och en av elementen för att ge en helhetsupplevelse. Fancourt spa erbjuder en miljö för lugn, välbefinnande och föryngring från sin coola atmosfär till sin lugnande miljö.

Dag 2 – Golf i världsklass eller avslappnande dag på spa

Aktivitet – Golf eller spa

Boende – Fancourt Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på Fancourt Hotel & Spa

Dag 2
BOTLIERSKOP SAFARI
Föregående
Nästa

Safari

En sydafrikansk upplevelse som du inte glömmer.

Denna älskvärda familjeägda och privatägda viltreservat är malariafri och hem till fyra av Big 5 (lejon, elefant, buffel och noshörning) samt en mängd antilop, inklusive sällsynta svarta impala, zebra, giraff, gnagare, flodhäst och mer.

Dag 3 – BOTLIERSKOP SAFARI

Aktivitet – Safari, lätt lunch inkluderad

Boende – Fancourt Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på Fancourt Hotel & Spa

Dag 3
Golf eller Spa

Njut av en dag till med golf eller spa

Dag 4 – Golf i världsklass eller avkopplande spa

Aktivitet – Golf eller spa

Boende – Fancourt Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och lunch på Fancourt Hotel & Spa

Dag 4
KNYSNA HEADS
Hermanus golflkubb, golf i Sydafrika

Knysna – En resa till Knysna är inte komplett utan en kryssning på den orörda Knysna Lagoonen, ett hem till världsberömda Knysna Heads och många arter av fågel och marint liv. Följ med oss ombord på “Oyster Boat” för en minnesvärd, lugn 75 minuters lång kryssning till de berömda Knysna Heads och på vägen tillbaka passerar vi också genom Featherbed Bay som erbjuder lugnt turkost vatten. Luta dig tillbaka och koppla av, njut av vår afrikanska sol och vinden i ditt hår medan du tittar på Knysna från en unik utsiktsplats. Njut av att höra allt om en av Sydafrikas favoritkuststäder, Knysna, från ett lokalt perspektiv!

Dag 5 – KNYSNA HEADS

Aktivitet – Knysna Heads utflykt, lätt lunch inkluderad

Boende – Fancourt Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och middag på Fancourt Hotel & Spa, resa till  Knysna

Dag 5
Dag av avslappning

Detta är dagen för dig att göra vad som helst du önskar och ta in den vackra semestern.

Dag 6 – Dag av avkoppling

Aktivitet – Ta en avkopplande promenad genom Fancourts anläggning eller besök de lokala marknaderna i George.

Boende – Fancourt Hotel & Spa 5★

Inkluderar – Frukost och lunch på Fancourt Hotel & Spa

Dag 6
Alla goda saker kommer till ett slut

Dag 7 – Alla goda saker kommer till ett slut

Packa dina väskor till transporten som tar Er till George flygplats för att fånga flyget.

 

Inkluderar – Frukost och transport till George flygplats

Vi rekommenderar att boka nattflyg hem till Sverige.

Mer information

Dag(ar)

7

Villkor

Platser

Priset inkluderar

5★ boende, Aktiviteter, Frukost dagligen, Lunch enligt programmet, Middag dagligen, Transport

Ej inkluderat

Dryck, Flyg (Vi rekommenderar att boka nattflyg), Personliga utgifter och dricks, Reseförsäkring

Boka

Fr. 40,320R

Please note that all bookings, quotes and enquires are subject to availability of the Hotel and Golf Course. We require five working days to respond regarding the availability.

 

Reseplanerare

Coastline Events

Managed and Hosted by Coastline Events & Travel in partnership with Utforska Sydafrika, bringing you first class accommodation partners, fine dining food and service and the best of the best golf courses in the most magical country of South Africa. With travel experiences stretched from beautiful blue oceans and sunniest beaches to the warm fair ways of the Coast. We look forward to welcoming you here, where you will feel like you are home, but just a whole lot warmer.
+27 82 075 7477

Paketresor till Sydafrika

Fr. 40,320R

Missa inte nästa spännande träningsresa till Sydafrika.

Lämna Era kontaktuppgifter så hör vi av oss när vi har nya datum och/eller träningsresor.

Träningsresor