fbpx

Höghöjdsbana, ett äventyr bland trädtopparna

Skräddarsy Er resa

En ny värld öppnar sig när man åker från trädtopp till trädtopp i soliga Kwazulu Natal i östra Sydafrika. Helt underbara vyer med ett oroligt fågelliv på höghöjdsbanan med 12 plattformar och 10 ziplines. Har man tur så kan man se Emerald Cuckoos, Knysna Turaco, ett brett utbud av rovfåglar och om du har tur, den elusiva Narina Trogon eller den utrotade Cape Parrots.

Karkloof  erbjuder en höghöjdsbana med 12 plattformar och 10 ziplines i Sydafrika. De erbjuder ett riktigt ävenyr. Karkloof längsta zipline är 200m. En tur i höghöjdsbanan varar ungefär två timmar. Det här är ett roligt och spännande äventyr för personer i åldrarna 5 och 80 +.

Turen börjar med en detaljerad säkerhetsgenomgång följt av “Kitting up” -session med kroppsssele och klätterutrustning.  En kort terrängtur med en 4 × 4 tar Er till toppen av Karkloof-dalen i Kwazulu Natal där det är dags att slänga sig ut mellan trädtopparna.

En ny värld öppnar upp sig när man glider mellan trädtopparna på en zipline. Plattformarna är uppbyggda högt upp i trädkronorna. Höghöjdsbananan erbjuder underbara vyer över den omgivande skogen och man får se ett magnifikt vattenfall på 20 meter.

Att tillbringa några avkopplande minuter på plattformarna är att rekomendera för att verkligen uppleva naturen.

 

Läs om fler äventyr i Kwazulu Natal…

Mer information

Låt oss göra din drömsemester till verklighet.

Missa inte nästa spännande träningsresa till Sydafrika.

Lämna Era kontaktuppgifter så hör vi av oss när vi har nya datum och/eller träningsresor.

Träningsresor