Fancourt golfklubb i Sydafrika

Fancourt golfklubb erbjuder världsklass golf i Sydafrika. Fancourt Montagu golfklubb har ett stolt golfarv med tre golfbanor som är rankade bland Golf Digests 20 bästa banor i Sydafrika.

Beskrivning

Fancourt erbjuder Gary Player designade golfbanor som rankas i Topp 15 i Sydafrika samt en Golf Academy. Fancourt golfklubb är en privatägd golfklubb. Golfblubben är för närvarande nr 1 i Sydafrika (Golf Digest Rankings 2018) och rankades 38: e i världen 2018 av Golf Digest USA.

Montagu

Golfbanan Montagu  var ursprungligen designad av Gary Player. Fancourts Montagu-golfbana har utvecklats till en av de finaste 18-håls parklands banorna och landar på nummer 8 på Golf Digest SAs lista över de bästa golfbanorna i Sydafrika. En golfbana kantad av träd med stora områden av varierande terräng. En detaljerad “stroke saver” tar golfspelaren genom kursen, ger avståndsmätningar och bilder som hjälper golfspelaren att navigera kursen.

Outeniqua

Outentiqua golfbana är rankad nummer 14 i Sydafrika av Golf Digest. Detta är också en golfbana designad av Gary Player. Fancourt Outeniqua golfbana är en 18-håls parklandskap golfbana som är designad för att ge en avslappnad golfupplevelse. Golfbanan ger ett enklare spel än sin motsvarighet, Montagu och erbjuder samtidigt en rättvis andel av utmaningar och vattenhinder på så många som 11 av dess hål. En detaljerad stroke sparare tar golfare genom kursen, ger avståndsmätningar och bilder som hjälper spelare att navigera kursen.

Ett stopp på Fancourt ger en lyxig känsla på er resa på Garden Route i Sydafrika.

Mer information

Arkitekt av golfbanan

Antal hål

18 hål golfbanor

Golfbanetyp

Par men

Längd men

6284, 6320

Par kvinna

Längd kvinna

4893

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.