fbpx

Fairview vin och ostgård

Skräddarsy Er resa

Fairview är en fungerande gård som innehåller en samling av mikroföretag som alla delar ett gemensamt mål – att skapa hållbara produkter med fokus på gott vin och goda ostar. De har ägt marken sedan 1693 och inbjuder dig att komma och besöka och se själv hur gården fungerar, stöder miljön och bidrar till en mer holistisk livsstil. Allt de gör drivs av deras filosofi om att vara ärlig, hedra deras arv och se till att uppfinningsriktighet ständigt flyter från våra jordar och källare och rakt in i hjärtat i ditt förhållande till oss.

Vingård

Att utforska ett bredare utbud av viner med druvor som odlas under optimala förhållanden, övergav Charles Back gårdsvinkonceptet på 1980-talet och valde snarare att “gå dit terroir är”. Idag är de en av få gårdar som stolt äger alla sina egna vingårdar med vingårdar i Paarl, Darling, Swartland och Stellenbosch. Charles har också alltid varit en förespråkare för social utveckling i Kap.

Restaurang

Allt de gör styrs av deras filosofi att färskt och hemlagat är alltid bättre. Under det senaste decenniet har de arbetat hårt för att utveckla sin meny med utsökt mat i lantgårdstil, prisbelönat urval av hantverksostar och olika sortiment av handgjorda viner. De strävar efter att föra gården så nära bordet som de kan, förbereda deras rätter från grunden och se till att de använder så mycket av deras produkter som möjligt med så lite avfall som de kan hantera.

Mer information

Etablerad

Erbjuder

, ,

Låt oss göra din drömsemester till verklighet.

Missa inte nästa spännande träningsresa till Sydafrika.

Lämna Era kontaktuppgifter så hör vi av oss när vi har nya datum och/eller träningsresor.

Träningsresor