fbpx

Vinprovning på Haute Cabriere

Skräddarsy Er resa

Vinprovning på vingården Haute Cabrière är  den perfekta platsen för att njuta av viner från Chardonnay och Pinot Noir. På sommaren är vinprovningen utomhus med en unik utsikt över Franschhoekdalen. På vintern njuter man av vinprovningar bredvid en varm eldstad i ett rum av sten.

En vinprovning med en unik och vacker utsikt över Franschhoekdalen. Vingården Haute Cabrière erbjuder otroligt goda Chardonnay och Pinot Noire viner.  En härlig start på Er vinprovningstur i  Franschhoek.

Vingården Haute Cabrière går tillbaka till 22 december 1694.  Fransmannen Pierre Jourdan beviljades då mark i Olifantshoek.  Olifantshoek är idag känd som Franschhoek.  Han bestämde sig för att namnge sin vingård efter sin hemstad Cabrière.

Gästerna tas på en historisk tur i provningsrummet. Denna unika underjordiska erfarenhet delar Haute Cabrière vinframställningsfilosofi samtidigt som man får insikt i vinframställningsprocessen.

Franschhoek vinspårvagn, hop-on-hop-off-turen, är ett av de bästa sätten att utforska Franschhoeks vingårdar och dess vackra dal.

Mer information

Låt oss göra din drömsemester till verklighet.

Missa inte nästa spännande träningsresa till Sydafrika.

Lämna Era kontaktuppgifter så hör vi av oss när vi har nya datum och/eller träningsresor.

Träningsresor