fbpx

Webersburg, en vingård med boende

Skräddarsy Er resa

Webersburg inbjuder dig varmt till sin elegant restaurerade kappholländska boutiquevinodling som ligger inbäddat i Helderbergs sluttningar i hjärtat av Stellenbosch vindistrikt. Webergsburg är en vingård med boende. Erbjuder mysigt boende bland vinodlingarna.

Webersburg är en boutiquevingård i Stellenbosch med vinproduktion som går tillbaka 222 år. Den ursprungliga källaren byggdes 1796. Vingård Webersberg ligger på sluttningarna av Helderburgsberg och tar fördel av den svala havsbrisen och den exceptionellt sönderfallna granitjorden. Webergsberg är en av få vingårdar med boende i Stellenbosch.

Vingård Webersburg fokuserar på en begränsad produktion av premiumviner som återspeglar deras unika Helderberg terroir i det mest naturliga ljuset med låga vinodlingar. Vinerna har en klassisk stil med fruktuttryck och med åldringspotential.

Vingård Webergsburg erbjuder ett antal olika boenden, allt från eget hus till mysiga rum. Webersburg är omgivet av andra världsberömda vingårdar, inklusive Alto, Rust and Vrede, Ernie Els, Meerlust och Waterford. Webersburg ligger bara en kort bilresa från vackra stränder och exklusiva golfbanor

Mer information

Boende

Ja

Vinprovning

Etablerad

Låt oss göra din drömsemester till verklighet.

Missa inte nästa spännande träningsresa till Sydafrika.

Lämna Era kontaktuppgifter så hör vi av oss när vi har nya datum och/eller träningsresor.

Träningsresor