Utforska

Boka din safariupplevelse på Harry’s Camp – Giraffe Farm, Timbavati

Fördjupa dig i de naturliga underverken i Harrys camp, där den expansiva uteplatsen lockar med sitt inbjudande utomhusbraaiområde, en uppfriskande pool och hisnande utsikt över den lugna flodbädden och det fängslande vattenhålet. När du vandrar genom lägret kommer du ofta att stöta på graciösa nyala som betar i närheten, och om du har tur kan du få en glimt av majestätiska elefanter som promenerar längs flodbädden. Vårt läger firar glädjen att vara utomhus och erbjuder ett överflöd av bekväma lounger och sittplatser utomhus där du kan varva ner med en bra bok eller förundras över det livliga fågellivet som omger dig. Fly till den otämjda vildmarken och låt dess skönhet tända din fantasi och inspirera din själ.

Privat kock

Njut av lyxen med en privat kock på vår viltfarm, där kulinariska läckerheter väntar. Upplev en personlig middag som är skräddarsydd efter dina önskemål, när vår skickliga kock skapar utsökta måltider bara för dig. Från utsökta frukostar till överdådiga middagar – varje rätt är en hyllning till smaker och dofter. Luta dig tillbaka, koppla av och njut av den kulinariska resan medan du är nedsänkt i den hisnande skönheten på viltfarmen. Pris tillgängligt på begäran.

Flygplatstransfer tillgänglig

Bekväm flygplatstransfer till Harry’s Camp på Giraffe Farm, Timbavati. Du når din destination med lätthet och komfort, vilket garanterar en smidig start på din oförglömliga naturupplevelse. Pris tillgängligt på begäran.

Beskrivning

Boende - 8 bäddar 4 rum


RiverSläpp loss sinnena och njut av lyx i River Room. Kliv in i en värld av rymlig elegans, där en dubbelsäng väntar på att omsluta dig i absolut komfort. Detta rum är inrett med möbler, inklusive en elegant byrå, ett funktionellt skrivbord och en bekväm stol, och kombinerar enkelt stil med praktik.

Förbered dig på att bli hänförd av badrummet, som inte bara har en, utan två duschar. Komplett med toalett och handfat.

Men det är inte allt - njut av den extra bekvämligheten med en L-formad bäddsoffa, som ger extra utrymme för avkoppling eller plats för ytterligare gäster.

ButterflyOmfamna lugnet och förtrollningen i The Butterfly Room, inbäddat i hjärtat av vårt fängslande läger. Upplev lugnet när du stiger in i detta vackert inredda rum med en lyxig dubbelsäng som lockar dig till en värld av avkoppling. Koppla av bland bekvämligheterna i ett rymligt skåp och en mysig bäddsoffa, vilket garanterar en riktigt lycklig vistelse.

Gå in i det egna badrummet med toalett, ett elegant handfat och ett överdådigt badkar, som erbjuder den perfekta fristaden för att varva ner efter en dag med äventyr.

Elephant
Upplev förtrollningens väsen i The Elephant Room, en mysig tillflyktsort i lugn avskildhet, fristående från huvudbyggnaden. Här bor du bekvämt i en dubbelsäng med plysch som lovar dig en lugn och skön sömn. Omfamna den naturliga omgivningen med den unika lockelsen hos en utomhusdusch, så att du kan återknyta kontakten med naturen på det mest intima sättet. Det egna badrummet ger en extra touch av bekvämlighet.

Baobab
Fly till det fängslande Baobab Room, en rymlig tillflyktsort som erbjuder den perfekta blandningen av komfort och bekvämlighet. Upptäck den yttersta avkopplingen med två mysiga enkelsängar och en inbjudande L-formad bäddsoffa, vilket garanterar gott om utrymme för en föryngrande vistelse. Med en byrå, ett skrivbord och en stol harmoniserar detta rum funktionalitet med stil.

Kliv in i badrummet med toalett, handfat med kommod och en uppfriskande dusch.

Baobab-rummet är bekvämt anslutet till huvudbyggnaden och öppnar upp till hemmets hjärta - köket - så att du enkelt kan få tillgång till kulinariska läckerheter och umgås med andra gäster.

 

Upplev spänningen under en livstid: Ge dig ut på ett episkt safariäventyr!
Ge dig ut på ett oförglömligt safariäventyr och njut av den otämjda skönheten på en 2000 hektar stor yta. Gör dig redo att bevittna den respektingivande närvaron av Afrikas ikoniska Big 5 när de strövar fritt i sin naturliga livsmiljö. Upplev spänningen i att möta majestätiska lejon, magnifika elefanter, kraftfulla bufflar, svårfångade leoparder och magnifika noshörningar på nära håll.

I denna fängslande fristad utvecklas naturen i all sin prakt. Utforska ett nätverk av livfulla dammar som blåser liv i marken och skapar blomstrande ekosystem som är fulla av olika vilda djur. Låt dig förtrollas av naturens symfoni när du färdas genom det otämjda bushveldet, där Afrikas anda kommer till liv.

Skäm bort dina sinnen och ge dig ut på en resa som kommer att lämna ett outplånligt spår i din själ. Upptäck den otämjda skönheten, det livfulla djurlivet och den orubbliga andan i Afrika på detta episka safariäventyr. Låt naturens under visa vägen och skapa minnen som varar livet ut.

 

Boka din resa till Harry's Camp nu för en oförglömlig upplevelse utan dess like!

Övrig information

Badrum

På rummet

Sovrum

4

Sängplatser

5

Gäster

Städning

Dagligen

Harry's Camp - Giraffe, Timbavati

Harry's Camp - Giraffe, Timbavati
Inga betyg hittades!

Harry's Camp - Giraffe, Timbavati

Hoedspruit, Sydafrika

The Heart of the Tibavati


Experience the ultimate African adventure at Harry’s Camp, a hidden gem nestled in the captivating heart of the Timbavati. Immerse yourself in the untamed wilderness and witness the majestic Big Five in all their glory. With only five luxurious rooms, we provide an exclusive and intimate experience, ensuring personalized attention and exceptional service. Whether you’re seeking an adrenaline-fueled safari or a serene nature retreat, Harry’s Camp is the perfect haven for up to 8 adventurous souls. Prepare to be captivated by the wonders of the wild as you embark on an unforgettable journey at Harry’s Camp.

Harry's Camp


Harry’s Camp is designed to provide a comfortable and immersive experience, blending modern amenities with the beauty of the surrounding wilderness.

Rooms


Each room is tastefully furnished and equipped with essentials to ensure a pleasant stay. Expect cozy beds, en-suite bathrooms, and charm that captures the essence of the African bush.

Giraffe Farm


Harry’s Camp is nestled within the expansive 2000-hectare Giraffe game farm. Immerse yourself in the untamed beauty of the African bush as you encounter the magnificent Big Five — lions, elephants, buffaloes, leopards, and rhinos.

 

Discover Giraffe Farm in the heart of the timbavati 

 

 

Read more about Harry's Camp - Giraffe, Timbavati >>>

Gör det till verklighet

Från: R15 000

Få en offert från Harry's Camp - Giraffe, Timbavati

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Nick på Harry's Camp - Giraffe, Timbavati.

STO pris

Förvandla din reslust till en semester

      Ingen reslust

Resebyråer använder din lista med ruslust som inspiration för att skräddarsy din perfekta semester.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.