Utforska

Golfresa till Sydafrika: Upplev mästerskapsbanor och fantastiska landskap

I Sydafrika finns några av världens bästa golfbanor. Upplev mästerskapsbanor, seasidebanor, linksbanor, parkbanor designade av några av världens främsta banarkitekter.

Sydafrika är, med dess idealiska klimat, det perfekta resmålet för golfresor och landet erbjuder fantastiska golfbanor i världsklass, i sagolik vacker miljö. Här finner du alla kategorier av banor; sand-, links-, skogs- och kustbanor och mästerskapsbanor designade av några av världens främsta golfspelare, inklusive Ernie Els och Gary Player. Då golfturismen är relativt oexploaterad blir det sällan trängsel på de välskötta och natursköna banorna.

Upplev Sydafrika hjälper till att boka golfpaket med trevligt boende och transport, alternativt om ni föredrar friheten att ta er runt på egen hand med hyrbil. Välj ut en eller flera golfdestinationer och vi handplockar noga utvalda toppbanor, några av landets bästa. Kombinera din golfsemester med vinprovningar, spännande aktiviteter och utflyktsmål.

Beskrivning

George / Fancourt


Fancourt är belägen mitt i hjärtat av Sydafrikas världsberömda Garden Route, strax utanför George. Fancourt är tveklöst Sydafrikas högst rankade golfanläggning med hela tre 18-håls golfbanor, Montagu, Outeniqua och The Links, varav The Links är ansedd som Sydafrikas bästa bana. Legendaren Gary Player ligger bakom designen av alla tre banorna som ligger i anslutning till Fancourt Hotel. Fancourts historia dateras tillbaka till mitten av 1800-talet och det märks på miljön kring resorten. Bo femstjärnigt på Fancourt hotell, njut av utsökta gourmetmiddagar och varva ner i det imponerande spaområdet. Upplev en anläggning i världsklass!


FancourtFancourt Hotel består av 117 smakfullt inredda rum/sviter i olika kategorier. Alla rum/sviter har en balkong eller uteplats med vacker utsikt över det välskötta, natursköna golfområdet med Montagu golfbana eller trädgården. Övriga bekvämligheter i rummen/sviterna är luftkonditionering, satellit-TV, wifi, minibar, kaffe- och tekokare.

Kapstaden / Steenberg
Steenberg Golfbana är vackert belägen i den frodiga Constantia-dalen, ca 20 minuter från Kapstaden. Läget betyder ”mitt i hjärtat” av välkända och mycket välrenommerade Constantia vindistrikt (Constantia Winelands). Steenberg är en parkbana och anses vara en av Sydafrikas bästa golfbanor enligt tidskriften Golf Digests. Dess magnetism, omringad av vacker natur, vingårdar, tallskog, lugna vattendrag och hisnande vackra bergsvyer, lockar golfare som söker den ultimata golfupplevelsen från hela världen. Banan, designad av den erkänt kompetente Peter Matkovich, bedöms dessutom vara den mest välvårdade 18-håls banan i området. Mellan rundorna bor ni femstjärnigt på Steenberg Hotel & Spa. Njut av fenomenala gourmetmåltider vilka serveras med gårdens egna förstklassiga vin. Efter angenämt golfspel varvar ni välförtjänt ned med ett behagligt dopp i poolen, innan ni förbereder er inför morgondagens runda med njutbar tid i hotellets lovprisade spa.

Steenberg Hotel & SpaSteenberg Hotel & Spa erbjuder boende i toppklass. Lyxigt och exklusivt är signumet för denna aktade gård som är Sydafrikas äldsta. Detta vitkalkade charmiga och legendariska hotell, i Cape Dutch-stil, är byggt 1682 och klassificerat som historiskt nationalmonument. Boendet erbjuder 24 eleganta rum som alla håller mycket hög standard. De är individuellt inredda med kvalitetskonst och antikviteter från Afrika och Europa. De flesta rum har balkong eller terrass som renderar i en vidunderlig utsikt över det vackra Steenberg Mountain och False Bay. Rummen är placerade i olika byggnader, utspridda över det välskötta vackra grönområdet. Med sitt gourmetkök i världsklass, prisbelönta vin och högkvalitativa golfbana—en av Sydafrikas bästa—har Steenberg blivit en av de mest attraktiva golfdestinationerna i Sydafrika.

Övrig information

Pratar

Allmänna Villkor

I de fall då de allmänna och särskilda villkoren är motstridiga gäller de särskilda villkoren.

Upplev Sydafrikas särskilda resevillkor i kursivt:

Betalning via Upplev Sydafrika AB

Observera att vissa boenden, safari samt arrangörer av turer och aktiviteter kan begära en delbetalning (deposition) vid bokning, speciellt över hög- och ”peak” säsong. Detta garanterar och säkerställer bokningen för dig som kund. Depositionen kan variera mellan 20 % – 50 % av totala kostnaden, vilket meddelas vid bokning. Om en eventuellt deposition begärs, skall den vara Upplev Sydafrika tillhanda senast 7 dagar efter mottagande av faktura.

Om depositionen ej är Upplev Sydafrika tillhanda inom angiven tid kan bokningen ej garanteras. I och med att depositionen betalas träder avbokningsreglerna i kraft.

Priserna i resepaketet uppges i Sydafrikanska Rand, ZAR och är baserade på dagsaktuell lokal valutakurs. Betalningarna sker genom Upplev Sydafrika via svenskt bankgiro eller via kortbetalning. Fakturorna skickas elektroniskt. Priset i SEK fastställs efter gällande valutakurs på respektive fakturadag. Observera att valutakursen fluktuerar. Bankens valutapåslag på 3 % erläggs vid fakturering. Upplev Sydafrika tar emot betalning via kort, kontakta oss för mer information.

Slutbetalning sker cirka 30 dagar innan resepaketets startdatum. Slutfakturan skickas 7 dagar före slutbetalningsdatum om inget annat är överenskommet.

Observera att vissa boenden och safarilodger bokade under hög- och ”peak” säsong i december/januari kan begära en tidigare slutbetalning samt tillämpa striktare avbokningsregler, vilket Upplev Sydafrika i sådana fall meddelar vid bokning.

Resenärens rätt till avbeställning av resepaket

Avbeställning av resepaket, inkluderar boenden, safari, transfer, turer/aktiviteter och conciergepaket:

Resenären har rätt att avbeställa resepaket enligt följande:

– Vid avbeställning tidigare än 31 dagar före resepaketets startdatum ska resenären betala (den eventuella) depositionen som avbokningskostnad.

– Vid avbeställning senare än 30 dagar före resepaketets startdatum ska resenären betala 100 % av resepaketets totala kostnad.

En administrativ kostnad för att täcka bankavgifter och eventuella kortavgifter tillkommer vid avbokning.

Avbeställning måste ske skriftligen.

Om en tur/aktivitet avbokas av arrangör återbetalas kostnaden för denna till kund.

Färdhandlingar / Din hemsida

Din ”hemsida” med resplan uppdateras kontinuerligt med information inför er resa till Sydafrika gällande boendeinformation, vägbeskrivningar samt information och tips på aktiviteter, restauranger och vingårdar etc.

Avbeställningsskydd

Se över ditt skydd för eventuell avbokning på grund av sjukdom innan bokning med Upplev Sydafrika.

Resegaranti via Kammarkollegiet

Upplev Sydafrika AB har resegaranti ställd till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen. Det innebär att du som kund kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkande researrangemang blir inställd om Upplev Sydafrika AB skulle drabbas av insolvens.

Upplev Sydafrika

Upplev Sydafrika
Inga betyg hittades!

Upplev Sydafrika

Stockholm, Sverige
Med stort engagemang hjälper vi till att arrangera, boka och skräddarsy en exklusiv resa som uppfyller och förhoppningsvis överträffar dina önskemål och behov. Med mångårig lokalkännedom erbjuder vi de unika smultronställen som ger din resa de bästa upplevelserna. Vi vänder oss främst till dig som vill resa mer självständigt och vår idé bygger på att Du som resenär ska få bästa hjälp med bokningar och arrangemang av upplevelser på plats.

Det finns så mycket fantastiskt att uppleva och utforska i Sydafrika och vi specialiserar oss på att skräddarsy resor med fokus på spännande kultur- och djurupplevelser, vackra naturområden samt kulinariska kvalitetsupplevelser. Vi tror oss veta att våra unika upplevelser kommer att berika alla dina sinnen.

Vår målsättning är att skapa den optimala reseupplevelsen efter dina önskemål och vi handplockar boenden, safarilodger, restauranger, vingårdar samt spännande aktiviteter och utflykter. Vi samarbetar främst med lokala arrangörer på plats. Vi är noga med att skapa arbetstillfällen lokalt i de områden som besöks och vi har genom åren byggt upp ett gediget kontaktnät i Sydafrika.

Vi rekommenderar att Du bokar flyget på egen hand via nätet. Priset är oftast bättre och det ger större möjlighet att påverka flygtider och avreseort. Vi hjälper till att boka hyrbil och med hjälp av våra väganvisningar är det enkelt att ta sig runt i Sydafrika. Önskas transport istället för hyrbil, hjälper vi naturligtvis till att boka det.

Upplev Sydafrika har resegaranti ställd till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen.

Read more about Upplev Sydafrika >>>

Gör det till verklighet

Pris via förfrågan

Få en offert från Upplev Sydafrika

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Malin på Upplev Sydafrika.

Förvandla din reslust till en semester

      Ingen reslust

Resebyråer använder din lista med ruslust som inspiration för att skräddarsy din perfekta semester.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.