Utforska

Utforska Sydafrika

Ataraxia, en underbar vingård i Hermanus

Vingård i Hermanus, Ataraxia

Ataraxia är hem för några av de mest spektakulära vinerna som Sydafrika har att erbjuda. Ataraxia är en vingård i Hermanus man bara inte får missa. Vinprovningen är i en gammal kyrka.

Med sin närhet till Sydatlanten är klimatet särskilt mildt, vilket är idealiskt för att odla kallare klimatvänliga druvor. Deras viner är ett rent uttryck av jorden där de växer.

Ataraxia är en vingård i Hermanus, Hemel-en-Aarde dalen. Ligger under en hög bergstopp inom vinområdet Walker Bay. Hemel-en-Aarde dalen ligger väster om Cape Agulhas, Afrikas sydligaste spets. Med sin närhet till Sydatlanten är klimatet särskilt mildt, vilket är idealiskt för att odla kallare klimatvänliga druvor. De har också förmånen att odla i några av de äldsta jordarna på jorden.

När man och fru, Kevin och Hanli Grant och några vänner köpte den här 47 hektar stora vingård i Hermanus år 2004 bytte "The Skyfields Farm" namn till Ataraxia. Ett decennium senare är de förknippade med att tillverka viner av otrolig finess, balans och djup. Vin som stolt håller sin egna karaktär på den internationella vinscenen.

Ataraxia-sortimentet viner utgör : en Unwooded Sauvignon Blanc, en trädbevuxen Chardonnay, en Pinot Noir och en röd blandning, kallad Serenity.

Övrig information

Gör det till verklighet

Få en offert från Utforska South Africa

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Team på Utforska South Africa.

Förvandla din reslust till en semester

      Ingen reslust

Resebyråer använder din lista med ruslust som inspiration för att skräddarsy din perfekta semester.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.