Utforska

Utforska Sydafrika

Fairview vin och ostgård

Fairview är en fungerande gård som innehåller en samling av mikroföretag som alla delar ett gemensamt mål – att skapa hållbara produkter med fokus på gott vin och goda ostar. De har ägt marken sedan 1693 och inbjuder dig att komma och besöka och se själv hur gården fungerar, stöder miljön och bidrar till en mer holistisk livsstil. Allt de gör drivs av deras filosofi om att vara ärlig, hedra deras arv och se till att uppfinningsriktighet ständigt flyter från våra jordar och källare och rakt in i hjärtat i ditt förhållande till oss.

Vingård


Att utforska ett bredare utbud av viner med druvor som odlas under optimala förhållanden, övergav Charles Back gårdsvinkonceptet på 1980-talet och valde snarare att "gå dit terroir är". Idag är de en av få gårdar som stolt äger alla sina egna vingårdar med vingårdar i Paarl, Darling, Swartland och Stellenbosch. Charles har också alltid varit en förespråkare för social utveckling i Kap.

Restaurang


Allt de gör styrs av deras filosofi att färskt och hemlagat är alltid bättre. Under det senaste decenniet har de arbetat hårt för att utveckla sin meny med utsökt mat i lantgårdstil, prisbelönat urval av hantverksostar och olika sortiment av handgjorda viner. De strävar efter att föra gården så nära bordet som de kan, förbereda deras rätter från grunden och se till att de använder så mycket av deras produkter som möjligt med så lite avfall som de kan hantera.

Övrig information

Etablerad

1693

Gör det till verklighet

Få en offert från Utforska South Africa

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Team på Utforska South Africa.

Förvandla din reslust till en semester

      Ingen reslust

Resebyråer använder din lista med ruslust som inspiration för att skräddarsy din perfekta semester.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.