Utforska

Utforska Sydafrika

Mina favoritvingårdar i Sydafrika som är familje- och barnvänliga

Som förälder vet du att välja en aktivitet som handlar om vad som erbjuds för barnen. För att en rolig och avkopplande dag verkligen ska vara rolig och avkopplande behöver barnen hållas upptagna och mätta. Att resa med barn och småbarn får dig att titta på saker väldigt annorlunda. Dessa vingårdar är inte de enda familje- och barnvänliga vingårdarna i Sydafrika men de är definitivt mina favoriter.

Cape Point vingård, Kapstaden, utsikten är hisnande. Om du är en familj som älskar picknick och att vara utomhus är detta ett måste för dig. De har en söt liten damm och böljande trädgårdar att leka i. Vinerna är lätta att dricka och mycket prisvärda.

Om du vill skämma bort dig med finare mat och fortfarande få barnen att underhållna är Simons på Groot Constantia, Kapstaden, ett måste. Maten är helt utsökt och de har en barnmeny för de små fingrarna. Det finns en lekplats utomhus för barnen för att göra av med energi.

Durbanville-området, precis utanför Kapstaden, har en underbar variation av vinodlingar. En av de mest avslappnade och familjevänliga är D’Aria – vinprovningsrummet har utsikt över ett lekområde och en damm, de har en stor gräsbevuxen plats för barnen att springa och roa sig på. Maten är lätt att äta, hamburgare och ostskivor. Denna vingård är mitt val för en härlig lunchutflykt eftersom den inte är så kommersiell som några av de andra i området. Vinerna talar för sig själva.

Äventyrsälskarna skulle känna sig hemma i Constantia Uitsig, Kapstaden. De har en fantastisk cykelpark och en stor lekplats kopplad till en riktigt bra restaurang. Om du är mer kafétypen har de några riktigt fina små butiker och mindre formella restauranger på gården också.

Om du är på väg ut från Kapstaden mot Paarl är Fairview ett bra stopp, inte bara kan du smaka på deras viner, utan de har en fantastisk ostmeny och getter som strövar omkring. Barnen kommer att njuta av gårdsområdet med alla djur.

Vingårdar i Sydafrika

Skräddarsy Er vinresa till Sydafrika.

Min resplan

Dags att boka den årliga vinresa?

Sydafrika erbjuder vackra vingårdar, underbara viner och ett härligt klimat. Sydafriak är ett perfekt resmål om du gillar vin och god mat.

 

Turn your wanderlust into an holiday

      Ingen reslust

Travel agents use your wanderlust list as an inspiration to tailor-make your ideal holiday.