Utforska

Utforska Sydafrika

Springa med giraffer – Löparresa till Sydafrika

Safariresa till Sydafrika
Game Reserve in South Africa

Löpträning bland giraffer, zebror och antiloper

Denna plats är perfekt för träning på hög höjd – 1300 meter över havet. Bra klimat och beläget på en 1000 hektar naturskyddad plats som skapar den perfekta miljön för ett fokuserat träningsläger som är borta från stadens liv och rörelse. Det finns en mängd olika turer att utforska.

High Performance Center

Genom att integrera HPC i det nuvarande erbjudandet av boende, mat, och all typ av löpträning i naturen, har Ni nu en nyckelfärdig lösning för att få ut det mesta möjliga av träningen. HPC är fullt utrustad med Sidea och Technogym-utrustning.

Lär känna varandra på hög höjd

Höghöjdsbanan har utformats för att underlätta personlig utveckling. High Ropes Course betonar
risktagande, förtroende och coachning. Utmaningarna gör det möjligt för deltagarna att utöka sina
komfortzoner, ibland dramatiskt, och erkänna rädsla som kan blockera personlig prestation. Varje ögonblick är rik på upptäckter, oavsett om en person klättrar eller uppmuntrar en kamrat.

Boende & Mat

Upplev den första natten i safaritält med typisk sydafrikansk grillad mat direkt i naturen. Njut sedan av 3 nätter på 4-stjärnigt boende med tre olika restauranger på gångavstånd från träningsanläggningen.

Poolerna skapar en perfekt avslappnad miljö för att varva ner efter träningspassen.
Avslappning

Löparresans program

Dag 1

Från Johannesburgs flygplats, där Ni blir upplockade, är det en bilfärd runt 2 timmar norrut tills ni anländer till tältlägret där första natten kommer att tillbringas – en natt i det vilda. Ni välkomnas med en härlig picknick i gräset.

Eftermiddagen ägnas åt att lära känna varandra i en spännande höghöjdsbana. Innan solen går ner hämtas ni av terrängbilar för att titta efter vilda djur som giraffer, zebror och antiloper. Väl tillbaka på campen väntar en typisk Sydafrikansk Braai som på svenska är en grillad middag.

Dagen avslutas med att ni bäddar ner er i en säng i safaritälten för avnjuta en natt i det vilda.

Dag 2

Det är soluppgång, dags att vakna för att bege Er ut på en härlig morgonlöptur i naturen bland de vilda djuren. Löprundan avslutas på det 4 stjärniga hotellet där ni kommer att tillbringa de resterande 3 nätterna. På hotellet väntar en god hotellfrukost som erbjuder det mesta man kan tänka sig.

Förmiddagen ägnas på det fina och nybyggda gymmet fram till att lunch serveras. Efter lunch blir det lite egentid som brukar vara populärt att tillbringa vid poolen. Senare på efter-
middagen, när temperaturen har sjunkit lite, är det dags för en Trail run / intervall träning / back träning eller vad Er grupp vill träna. På kvällen sätts grillarna återigen igång och vi blir serverade en härlig braai.

Dag 3

Dagen börjar med en lite tuffare löpträning i naturen innan vi återigen avnjuter hotellfrukosten. Förmiddagen ägnas åt egen tid. Hotellet erbjuder golf , tennis, mountainbike och safari på hästrygg. Eller så kan man också bara ta det lungt vid poolen. (Kostnad tillkommer på vissa aktiviteter)

Efter lunch bär det av till gymmet igen för att stärka upp kroppen med ett tufft gympass kombinerat med ett löppass.

En “Mongolian stir fry” serveras till middag i “Pool lapa” restaurangen.

Dag 4

Alt 1 – Dagen börjar med den traditionella morgonlöpturen med efterföljande hotellfrukost. Därefter väntar en avslappnade Yogaklass. Efter en god lunch är det dags för gruppens
tournament, golf /tennis / löpning, som avslutas med en härlig avslutningsmiddag.

Alt 2 -Frukost packas, ni transporteras till tävlingen, ni gör Ert bästa och avslutar dagen med en härlig avslutningsmiddag på hotellet. Norra Sydafrika erbjuder många olika löpartävlingar.

Dag 5

Dagen då du får bestämma nästan allt helt själv. Du gör vad du vill. – vaknar när du känner för det – tar en morgon runda – äter frukost i egen takt – tar en golfrunda – spelar tennis – men vid 11 väntar Hotellets traditionella Söndagslunch.

Säg hej då till värmen och solen för efter lunch är det dags lämna denna underbara plats.

Detta är ett preliminärt program.

Vi har valt att inte inkludera flyg då vissa deltagare kan vilja utöka sin resa. Tur och retur mars 2020 fr ca 6000 SEK.

Utöka träningsresan med en härlig semester.

Allt i detta löparpaket är på en och samma anläggning vilket gör att man får mer träning och mindre transport. Ett tips är att utöka träningsresan med att boka en “på egen hand” resa. En “på egen hand” resa, 6 dagar, som är i samma del av landet är “Safari, kultur och natur” .

Vill man istället hoppa på ett flyg och se mer av bland annat södra Sydafrika så finns andra väldigt intressanta paket.

 

Turn your wanderlust into an holiday

      Ingen reslust

Travel agents use your wanderlust list as an inspiration to tailor-make your ideal holiday.